Vårnytt med lyster

Skimrande strukturer och vackra mönster. Vårens kollektion från Svensson är fylld av smart funktion och elegant inspiration – från geometri till Coco Chanel.

– Vår nya kollektion är perfekt anpassad för dagens moderna offentliga rum, och har allt som krävs för att skapa kreativa, inbjudande och hållbara miljöer, säger Annika Svedberg, affärsområdeschef för Inredningstextil på Svensson.

Totalt består kollektionen av sju omsorgsfullt framtagna produktnyheter inom områdena möbeltyger, gardintextil och solskydd. Och det bästa av allt: Mönster och kulörer matchar naturligt med Svenssons övriga textilier.

Möbeltyget Tableau som spinns i slitstark ull har hämtat inspiration från modevärldens gigant Coco Chanel och har alla chanser att bli en riktig stilklassiker. Det exklusiva bastyget Semi har en spännande struktur och en färgskala med 30 olika nyanser som påminner om naturfärgat garn. Det sammetsliknande möbeltyget Velvet är ett helt koncept med fyra distinkta mönster inspirerade av vardagens geometri. 

I gardinen Moment möts design på hög nivå med finstämd poesi. En lyxig och modern gardin som vågar ta för sig i rummet. Den klassiskt hantverksinspirerade gardinen Pond ger med sitt lätta fall genast miljön en air av finess. Och så kommer den uppskattade gardinen Day i en rad nya kulörer: nu finns den i hela 31 olika färger.

Vårens nyheter innehåller dessutom den dekorativa och funktionella solskyddstextilen Sintra, som med sin estetiskt levande struktur och låga öppningsfaktor ger maximal visuell komfort. 

Ladda ner pressbilder (.zip)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev