Information

Pedrali-logo.pngPedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga rum, kontor och bostäder. Pedralis kollektion är resultatet av noggrann utveckling som syftar till att skapa industriella designprodukter med orginella former tillverkade i material som plast, metall, trä och textil. 

Precis som Svensson håller Pedrali utvecklingen och tillverkningen lokalt. Stolarna, borden, komplementen och belysningen tillverkas uteslutande i Italien på företagets produktionsanläggningar med en designprocess som kombinerar tradition och innovation, teknisk excellens och kreativ briljans. "100% Made in Italy" -filosofin blir verklig genom den interna produktionen i Manzano (Udine) och i Mornico al Serio (Bergamo) där den nya automatiska lagret är konstruerad av arkitekten Cino Zucchi.

VIC CHAIR

Design Patrick Norguet

Elegansen och den minimalistiska konturen av Vic kollektionen drar inspiration från den klassiska stolen från mitten av förra århundradet. Stolens stil har moderniserats med hjälp av avancerad teknik: ryggstödet och sätet säras i mitten och möts igen i sidorna. Den resulterande öppningen i ryggen ger Vic en enkelhet i sin design och underlättar hanteringen.

Det mjuka sätet stöds av elastiska bälten, för absolut komfort.

Sätet och ryggstödet har klätts med möbeltyget Balance.

Objekt VIC chair
Läge Italy
Arkitektur och design Patrick Norguet

Downloads

Pedrali

Du har valt: 0 fil(er)
Uppskattad filstorlek: 0 MB
Antal zip-filer: 0

Ladda ner