Information

Davison-Highley-logo.pngDavison Highley är en brittisk möbelproducent där varje möbel produceras och designas i Storbritannien. Med en hållbar design och öga för detaljer tillverkas varje möbel för att garantera högsta kvalitet för varje projekt.

EL soffa och fåtölj

EL är ett mångsidigt mjukt sittutrymme utformat speciellt som en kompakt L-form, soffa och fåtölj. Designen har en mjuk skräddarsydd klädsel, med generösa, bekväma sittkuddar som sitter på en dekorativ träplattform. Klädseln är Svensson klädselväv Balance, ett tyg av ull och ramie, en växtfiber med samma stora drag som linne. Materialen absorberar färgämnen på olika sätt, vilket ger en spännande melangeffekt.

Allsorts

Allsorts är en samling cirkulära och fyrkantiga sittpuffar i tre olika storlekar. Allsorts är idealisk för de flesta områden och är enkel att flytta från plats till plats. Det miljömärkta möbeltyget Accessoire adderar liv till varje möbel genom sitt estetiska uttryck.

Bite

Möbeltyget Step klär den moredna sittpuffen Bite som är anpassad för det offentliga rummet. Formen på puffen möjliggör individuella konstellationer som skapar en mängd olika former och layouter.

 

www.davisonhighley.co.uk

 

Objekt Sofas & Armchairs
Läge Great Britain
Arkitektur och design Davison Highley

Downloads

Davison Highley

Du har valt: 0 fil(er)
Uppskattad filstorlek: 0 MB
Antal zip-filer: 0

Ladda ner