Information

Adrenalina

"Playing with fabrics & colors is our main activity and in our new catalogue Tracks2015 we played together with Ludvig Svensson from Sweden"

Adrenalina Design bildades år 1999 efter ett möte mellan Domingo Salotti och arkitekt/designern Simone Micheli. Företaget tillverkar soffor och stolar i ovanliga och ibland ironiskt stylade, färgglada och djärva men också funktionella och bekväma. Adrenalina handlar om originalitet och magi, och skapar en unik och okonventionell atmosfär. Företagets flamsäkra och certifierade fåtöljer pryder rekreationsrum och lobbys i några av de mest exklusiva hotell, resorts och barer i Europa. En ny produkt-linje lanserades 2012: ung och kreativ i sin design är det en hemmaversion av lekfull och ljust färgad möbelinredning.

Domingo Salotti

Domingo Salotti bildades år 1973. En liten grupp av snickare och möbeltapetserare utvecklades snabbt till ett referensföretag för möbeltygsindustrin i tidigt 80-tal tack vare möjligheten att växa erbjuden av marknaden i Mellan östern. Domingo Salottis märke står ut med sin långsiktighet och förmåga att förutse mode- och designtrender under ledningen av tre bildande medlemmar. Designers av den nya generationen har gått med i företaget och tagit med sig sin entusiasm, kreativa lösningar och förmåga att förstå nya trender.

Objekt Contract Collection
Läge Pesaro, Italy
Arkitektur och design Simone Micheli, Domingo Studio

Downloads

Adrenalina/Domingo Salotti

Du har valt: 0 fil(er)
Uppskattad filstorlek: 0 MB
Antal zip-filer: 0

Ladda ner