Information

Adrenalina-logo.pngAdrenalina Design grundades 1999. Företaget producerar soffor och fåtöljer i ovanlig och ibland ironisk styling, färgstark och djärv, men också bekväm och funktionell. Adrenalina handlar om originalitet och magi och skapar unika och okonventionella atmosfärer.  Företagets flamsäkra och certifierade fåtöljer pryder rekreationsrum och lobbys i några av de mest exklusiva hotell, resorts och barer i Europa.

www.adrenalina.it

 

Sly by Italo Pertichini

Raka linjer och kurvor skär i harmoni på den ikoniska Sly-soffan. Slingorna på sidorna skärs för hand, en efter en och snörena är också tålmodigt handflätade. Varje möbel är ett unikt stycke som kommer från tålmodiga experthänder som vet hur man formar exklusivitet och skönhet med stolthet från Italien.

Morebillow by Antonio Piciulo

Morebillow, med sin mjuka, runda och musikaliska form, är en retro-kollektion med en ganska rigorös design som döljer överraskningen av en avslappnande och mjuk sits, nästan som ett litet bo. De välkomnande mjuka bubblorna inspirerar till skydd och vad är mer avkopplande än ett bo som omsluter och skyddar dig?

Objekt Contract Collection
Läge Italy
Arkitektur och design Adrenalina

Downloads

Adrenalina

Du har valt: 0 fil(er)
Uppskattad filstorlek: 0 MB
Antal zip-filer: 0

Ladda ner