Produkten har lagts till i kundvagnen.
Produkten har tagits bort ur kundvagnen.
Kund har lagt något i varukorgen.
Du måste välja kund innan du kan välja produkter.
Du kan bara köpa ett begränsat antal av denna produkt.

Vy – gör varje möbel unik

Nyskapande design som vågar ta plats. Med möbeltyget Vy tar Svensson den klassiska jacquarden till en ny nivå.

– Vy är ett tyg som verkligen tar för sig. Vi har aldrig arbetat så här storskaligt med våra jacquarder tidigare och jag tror inte någon annan gjort det heller, säger designern Eva Larsson.

Textil med många möjligheter

Vy är vävt i en ullkvalitet med en färg i väft och en i varp. Tillsammans med olika vävtekniker ger de tyget ett härligt djup och ett expressivt uttryck. Med ett mönster som går över hela bredden och en i princip oändlig rapport skapas mängder av  möjligheter.

– Varje möbel och inredning blir helt unik. Tänk dig en hörsal där varje stol blir som ett eget litet smycke, säger Eva Larsson som designat tyget tillsammans med Aoi Yoshizawa.

Generös färgskala

Idén till Vy började med formen av ett hopknycklat papper. Aoi Yoshizawa skapade ett måleriskt mönster som Eva Larsson sedan utvecklade i vävstolen.

–Det är verkligen jättehäftigt att få ta fram ett sådant här tyg. Med Vy tar vi den klassiska jacquarden till en ny nivå, säger Eva Larsson.

Vy finns i en selektiv, men generös färgskala som spänner från kamel, lime, tegel över till ockra, grafit och sofistikerat svart. 

Designer  Eva Larsson

Designer Eva Larsson

Mer design av Eva Larsson

  

Designer
Aoi Yoshizawa

Vy

Loading…