Publicerad 2018-01-11

Svensson välkomnar ny säljare i Norge

Rekryteringen av en ny säljare för den norska marknaden är nu klar och vi hälsar Kristian Lysebråte varmt välkommen till oss på Svensson.

Kristian.jpgKristian har mer än 12 års erfarenhet av operativt säljarbete, avtal och projektstyrning mot den norska kontraktmarknaden. Närmast kommer Kristian från Möbelmäklarna och har tidigare arbetat på såväl EFG som Lindbak.

”Jag är stolt över positionen som ny säljrepresentant för Svensson i Norge”, säger Kristian. ”Svensson har ett starkt varumärke med sunda värderingar som bas, och fokus på hög produktkvalitet. Jag ser fram emot att ta mig an nya utmaningar på en spännande och positiv marknad.”

”Vi välkomnar nu Kristian som med sin personlighet och erfarenhet, samt breda kontaktnät mot våra målgrupper, kommer att förstärka möjligheterna för oss att växa ytterligare på den norska marknaden” säger Henrik Eriksson, Nordisk försäljningschef Interiör Textil.” Samtidigt vill vi passa på att tacka vår tidigare representant i Norge, Rikke Bakken som valt att gå vidare, för hennes insatser och önskar henne lycka till i framtiden.” 

Kristian börjar i mitten av januari och vi hälsar honom varmt välkommen till oss på Svensson!

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev