Publicerad 2017-02-16

Svensson satsar vidare i England

Vi är glada att välkomna Sarah Capper som ny till Svenssons säljteam i England. Svensson fortsätter växa i England och vi känner stor tillförsikt när vi nu expanderar våra resurser och kan satsa än mer på att både etablera nya affärssamarbeten men också vårda befintliga kundrelationer.

Sarah-Capper-web.jpg

Sarah har en gedigen erfarenhet och djup kunskap om textilkomposition, färg och hållbarhet efter många år inom textilbranschen. Hon är väl känd inom branschen för sin stora passion för textil av hög klass. Sarah kommer närmast från Camira Fabrics och hon börjar hos oss i februari.

“Svensson är en spännande aktör och lite av en uppstickare i England och jag ser verkligen fram emot att få arbeta med ett sånt välrenommerat företag och fint varumärke. Jag älskar struktur och färg och jag är spänd på att få presentera textil från Svensson till potentiella projekt.”

“Vårt mål är att växa i England och med den här förstärkningen får vi stora möjligheter att lyckas. Sarah kommer att spela en viktig roll i detta och vi vill hälsa henne varmt välkommen till Svensson!", säger Fredrik Skarp, Affärsområdesansvarig Interiör Textil hos Svensson.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev