Publicerad 2018-09-11

Vårt brittiska team växer

Svensson expanderar i Storbritannien och välkomnar Heidi Avery ombord. Heidi tillsammans med Svenssons representant Sarah Long, som under flera år har levererat textila lösningar till den brittiska marknaden , utgör det nya förstärkta teamet.

Hemsidan_H_ S.jpg

Heidi Avery, Sarah Long
 

I Storbritannien jobbar Svensson nära ledande arkitekter och designers och erbjuder textila lösningar som inspirerar till skapandet av världsomspännande interiörer i världsklass. Heidi Avery kommer att stärka Svensson-teamet och hjälpa oss att tillgodose vår snabbt växande kundbas. 

"Jag har en stor passion för alla aspekter av inredning, har studerat BA: s Design & Business och har mer än 15 års erfarenhet från branschen, allt från textilier, möbler och inredningslösningar, både offentlig miljö och privata bostäder ", säger Heidi Avery. "Jag ser fram emot att hjälpa Svensson att utveckla nya affärsmöjligheter i hela Storbritannien tillsammans med Sarah och erbjuda mina projektkonsulttjänster till våra kunder. Jag är glad över möjligheten att få arbeta med intressanta projekt mot arkitekter, möbelproducenter och slutanvändare. " 

Svenssons textilier specificeras i en mängd olika projekt på olika marknader. Vi är stolta över att få visa potentialen i våra kollektioner för kunder. Vi har hållbara och funktionella textila lösningar som andas skandinavisk design för offentliga miljöer så som skolor, kontor, hörsalar, vårdinrättningsmiljöer eller transportsektorn. Vi älskar att lämna ett möte där vi har inspirerat vår kundtill en fantastisk miljö. 

"Jag ser mycket fram emot att arbeta med Heidi", säger Sarah Long. "Varje säsong växer Svensson sig starkare som en given textil aktör på den brittiska marknaden. Tillsammans kan vi vidareutveckla varumärket Svensson och öka vår närvaro – vi har en spännande tid framför oss!"

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev