Produkten har lagts till i kundvagnen.
Produkten har tagits bort ur kundvagnen.
Kund har lagt något i varukorgen.
Du måste välja kund innan du kan välja produkter.
Du kan bara köpa ett begränsat antal av denna produkt.
Hängande textil från Svensson bredvid en vit ställning med megafoner

Designing sounds

Ljuden omkring oss påverkar hur vi tänker och mår - och är så mycket mer än mätbara värden. Med Designing sounds vill vi prata om helhet och mening, snarare än decibel och dämpning. Där ljuden finns av en anledning, och där den visuella designen är en självklar del av ljudmiljön.

Nordshield BioLayr® - en fysisk barriär mot bakterier

NordShield BioLayr® är en textilbehandling som skapar en fysisk men osynlig barriär mot bakterier. Tekniken fungerar genom att bilda ett ultratunt lager som hindrar ansamling av mikrober på fibrernas yta. Eftersom den verkar på molekylär nivå, integreras den sömlöst med textilen utan att ändra dess egenskaper eller utseende.

Textilier av återvunnet material

Vår RE-märkning lyfter fram textilier som helt eller delvis består av återvunnet material. Tillsammans med våra samarbetspartners hittar vi nya sätt att minska svinnet utan att kompromissa med kvaliteten. 

Få praktiska råd och tips om arbetet med hängande textil

I den här guiden kommer du att introduceras till de vanligaste sömnadsmodellerna för arbete med hängande textil. Du kommer även att hitta svar på flera av de vanligast förekommande frågorna. Du laddar givetvis ner materialet helt kostnadsfritt. 

NYHETER, INSPIRATION OCH EVENTS

Svensson nyheter och events

Svenssons textilnyheter våren 2024

Vårens nyheter 2024

Under våren ligger vårt fokus på textilier som låter dig designa en personlig ljudmiljö med funktion, stämning och färg. Vi har tagit fram en rikare ljudpalett av material som både skapar djupare nyanser av lugn, uppmuntrar till kreativa interaktioner och ger en känsla av lekfullhet.

Svensson production

pCon Catalog

I syfte att göra våra textilier mer tillgängliga finns Svenssons inredningstextilier nu tillgängliga i pCon.catalog. Där erbjuder vi ett kuraterat urval av våra möbeltyger och hängande textilier till inredare och arkitekter.

Svensson produktion

LCA och EPD

Som Sveriges ledande tillverkare av inredningstextilier är vi på Svensson stolta över att kunna erbjuda EPDer för ett brett utbud av möbeltyger och hängande textil.

Vi har tillverkat textilier sedan 1887

Med en livslång passion för textil, bygger Svensson sitt varumärke på ett arv från 1887. Vi är ett familjeägt företag som i fjärde generationer fortsätter att utveckla och tillverka textilier med enastående design och funktion.

Idag används vår unika erfarenhet och kunskap för att förbättra miljön för både människor och växter. Detta gör oss unika och oerhört stolta. Välkommen till Svensson.

Läs mer om oss

Loading…