Publicerad 2017-01-30

Duo - Dynamisk design i dova nyanser

Dynamisk design med stark karaktär. Med nya möbeltyget Duo är det lätt att skapa miljöer som inspirerar.

Duo-04.jpg

Duo går hand i hand med Serie, som också är ett av vårens nya möbeltyger. Tillsammans ger de ett spännande tillskott till Svenssons stora kollektion. Medan Serie med sitt mindre mönster blir en behaglig bas, tar Duo ut svängarna lite mer. Det svarta i trådverket skapar dynamik, samtidigt som det ger färgen tyngd.

Design som inspirerar

Duo är ett resultat av den kunskap om vävteknik som finns på Svensson. Genom att utveckla olika trådverk och bindningar direkt i vävstolen, har designern Eva Larsson skapat ett möbeltyg som inspirerar.

– Jag jobbar i väveriet tills allt sitter! Duo har verkligen en egen själ, både när det gäller konstruktion och färgskala, säger hon.

Duo-05.jpg

Enkel att kombinera

Duo klarar sig utmärkt på egen hand – tillsammans med Serie skapas stora möjligheter att med små medel ta en inredning till nästa nivå. Både Duo och Serie är dessutom enkla att kombinera med andra möbel- och gardintyger i Svenssons kollektioner.

Färgskala med nordisk touch

Duo passar i alla miljöer och på alla typer av möbler. En bred och tidlös färgskala bjuder på 15 dova nyanser som för tankarna till nordisk design.

Duo-06.jpg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev