Produkten har lagts till i kundvagnen.
Produkten har tagits bort ur kundvagnen.
Kund har lagt något i varukorgen.
Du måste välja kund innan du kan välja produkter.
Du kan bara köpa ett begränsat antal av denna produkt.

Dia – liten ruta med stort uttryck

Med många små detaljer skapas en vacker helhet. Oväntade färgkombinationer ger möbeltyget Dia en stark karaktär. Med Dia adderar vi en ny dimension till vår möbeltygskollektion.

En liten klassisk ruta med stort uttryck. Så kan man beskriva mönstret på Dia.

Tyget är vävt i en ullkvalitet där varje färgställning består av tre kulörer. Tillsammans skapar de en modern grafisk design som är både uttrycksfull och behaglig. Med bouclégarnet får rutmönstret dessutom en melerad effekt.

Tyg med livlig yta

– Att skapa med färger på det här sättet förhöjer kvaliteten och det är otroligt spännande. Ofta är det oväntade kombinationer som ger de bästa resultaten. Häftiga färgblandningar i Dia som när turkos möter kamel eller orange blandas med lime  ger verkligen liv åt ytan, säger designern Eva Larsson. 

Herrmode inspirerar

Inspirationen till Dia har Eva Larsson fått från det klassiska herrmodet. Med många små detaljer har hon skapat ett modern uttryck som skänker elegans och lugn till varje miljö.

– Med Dia kan du enkelt förhöja och förändra inredningen. Tyget ger en vacker bas och det är lätt att arbeta med på alla typer av möbler, säger hon.

Mjuk och modern färgskala

Med en modern färgskala i 14 härliga nyanser är Dia enkel att kombinera med andra möbel- och gardintyger i Svenssons kollektion.  

Designer  Eva Larsson

Designer Eva Larsson

Mer design av Eva Larsson

  

Dia

Loading…