Front 2 – Uppskattat möbeltyg i ny färgskala

Front är möbeltyget som uppskattas lika mycket för sin funktionella stretch som för sin vackra design. Med en ny färgskala blir Front nu ännu mer användbart som bas i koordinerade, kreativa rum.

Front är ett enfärgat bastyg, skapat 2009 av designern Lars Kjelin, med en stretch som gör tyget enkelt att klä utan att utseendet förändras när det sträcks. Det unika med Front är dess grå grundton, vilket skapar en djup, vibrerande melange-effekt som är lika livfull och spännande för ögat som förlåtande vid användning över tid.

Fler naturfärger

Uppgraderingen av Front innebär att tyget har fått en ny, utbyggd färskala. För den som vill bygga en vacker, stilfull bas i ett rum blir det nu ännu enklare att hitta exakt rätt färgtoner, säger Dorte Bo Bojesen, designchef på Svensson och ansvarig för uppgraderingen:

- Vi har byggt ut färgskalan för att möta våra kunders behov, bland annat genom att lägga stort fokus på fler naturfärger i svart, grått, natur och brunt. Dessutom har vi byggt in fler dova pastellfärger som, tillsammans med de starkare signalfärgerna, gör att man enkelt kan skapa fina, harmoniska accenter i ett rum.

Lätt att matcha

De nya färgerna har också tagits fram för att lätt kunna matchas med de övriga tygerna i vår kollektion.

- Vi ser på alla våra tyger som en familj, vars medlemmar måste kunna matcha och samspela med varandra. Front bygger vidare på de lanseringar som vi gjorde i våras. Med Front som bas är det lätt att bygga vidare och skapa en miljö som både sticker ut och hänger ihop, säger Dorte Bo Bojesen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev