Nyheter som sticker ut

Tydliga mönster och kontrastrika färger är den röda tråden för Svenssons höstnyheter. I samspel med den befintliga kollektionen medför de nya tygerna helt nya förutsättningar att skapa kreativa rum som lyfter både människa och miljö.

- Vacker, aktuell och långsiktigt hållbar design är Svenssons signatur. Men framför allt är våra tyger funktionella. Höstens nyheter tar en naturlig plats och harmonierar väl med våra övriga kollektioner, samtidigt som vi skapar en mängd nya användningsområden och kombinationsmöjligheter, säger Dorte Bo Bojesen, designchef på Svensson.

Nyheterna Iconic och Link är två närbesläktade möbeltyger som tillför en helt ny dimension till vår kollektion. Med sina distinkta ränder och djupa, kontrastrika färger är tygerna skapade för att ge en elegant prägel till smakfulla offentliga miljöer.

Möbeltyget Front 2 är med sin stretch och spännande melange-effekt en av våra mest efterfrågade bastextilier. Nytt för i höst är den nya, uppgraderade färgskalan, som med fler naturfärger gjort tyget ännu mer användbart som bas i kreativa rum.

Patch är gardinen vars tydliga, grafiska mönster länge har varit ett uppskattat val bland arkitekter och inredare världen över. Med en ny, uppgraderad färgskala ges Patch en ljusare, lättare framtoning som lätt kan matchas med våra övriga gardiner och möbeltyger.

Ladda ner pressbilder (.zip)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev