Vi söker en Underhållsreparatör

Underhallsreparator.jpg

Vill du arbeta som Underhållsreparatör i ett innovativt familjeföretag? Välkommen till Ludvig Svensson i Kinna. Här erbjuds en varierande och ansvarsfylld tjänst främst på våra avdelningar Fastighet/Underhåll samt Färgeri.

Om uppdraget

Som Underhållsreparatör på Ludvig Svensson arbetar du i huvudsak med drift av vatten- och avloppsverk samt förebyggande, avhjälpande och modifierande underhåll inom vårt berednings-, vatten- och avloppsverk. 


Arbetsuppgifter som Underhållsreparatör: 
- Drift av vatten- och avloppsverk
- Underhållsarbete
- Förebyggande underhållsarbete
- Reparation och support vid avvikelser
- Delta i förbättringsarbetet

Arbetstiderna är förlagda till dagtid, men beredskapstjänstgöring förekommer.

 

Om dig

För att lyckas i tjänsten som Underhållsreparatör krävs att du har goda kunskaper inom verkstadsarbete och underhållsprogram.

Din profil:
- Kunskap inom verkstadsarbete
- Kunskap inom pneumatik, ånga, gasol, ventiler och pumpar
- God förståelse för maskiner och processer
- Goda kunskaper inom Office 365
- God engelska i tal och skrift
Som person är du serviceinriktad och noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är självständig, lösningsfokuserad och vågar ta dig an utmaningar.

 

Om bolaget

DET HÄR ÄR SVENSSON: AB Ludvig Svensson är ett familjeföretag lett av fjärde generationen. Bolaget grundades 1887 och erbjuder textila klimat- och miljölösningar för professionella inredare och växthusodlare över hela världen. Textilierna produceras i våra egna fabriker i Kinna och Kina under varumärket Svensson. Koncernen omsätter 750 MSEK och har totalt 360 medarbetare, varav 210 i Kinna.
Svensson bygger på ett brett sortiment av textilier med rötter i den skandinaviska formtraditionen och med en gedigen erfarenhet av textilt hantverk. För att ligga i framkant med kvalitet, design och funktion drivs fortlöpande process-, teknik- och materialutveckling. Koncernen omsätter drygt 700 MSEK och har totalt 400 medarbetare, varav 200 i Kinna. Läs mer om oss på ludvigsvensson.com.

Ta chansen att arbeta som Underhållsreparatör på ett anrikt företag med sikte på innovation, utveckling och framtid – vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansökan

Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev