Vi söker avancerad Maskinoperatör

Avancerad_Maskinoperator_900.jpg

Vill du arbeta som Maskinoperatör i ett innovativt familjeföretag? Välkommen till Ludvig Svensson i Kinna. Här erbjuds du en roll som maskinoperatör med goda utvecklingsmöjligheter.

Om uppdraget

Som Maskinoperatör på Ludvig Svensson ingår du i ett arbetslag med vävare, knytare vävlagare och tekniker där din roll som maskinoperatör är viktig för att säkerställa leverans och kvalité av våra inredningstextilier. I början ingår att lära sig hur våra vävmaskiner fungerar och vad ett arbete i ett väveri innebär. På sikt finns möjligheter för rätt person att arbeta med den fortsatta utvecklingen och standardiseringen av vår maskinpark och processer för en högre flexibilitet, tillgänglighet och utnyttjandegrad, som sker in linje med företagets affärs- och investeringsplaner.


Arbetsuppgifter som Maskinoperatör:
- Operativ drift i vävlagarteamet
- Testning av konstruktion/material/bindningar
- Utveckling och standardisering av maskinpark                                                                   
- Utveckling och standardisering av processer

Förekommande arbetstider är 2-skift och dagtid.

Om dig

För att lyckas i tjänsten som Avancerad maskinoperatör krävs att du har någon form av teknisk utbildning, gärna med inriktning på produktionsteknik, samt erfarenhet av arbete som maskinoperatör. Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse och är duktig på att hitta lösningar. 


Din profil:
- Teknisk utbildning, gärna med inriktning produktionsteknik
- Erfarenhet av arbete som maskinoperatör
- Tekniskt intresse
- Goda kunskaper inom Lean
- Goda kunskaper inom Office 365
- God engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Tyska språkkunskaper
- Erfarenhet av underhållsprogram

Som person är du kommunikativ, lyhörd och flexibel. Du har en god förmåga att samarbeta med kollegorna i arbetslaget och har en positiv attityd.

Om bolaget

DET HÄR ÄR SVENSSON: AB Ludvig Svensson är ett familjeföretag lett av fjärde generationen. Bolaget grundades 1887 och erbjuder textila klimat- och miljölösningar för professionella inredare och växthusodlare över hela världen. Textilierna produceras i våra egna fabriker i Kinna och Kina under varumärket Svensson. Koncernen omsätter 750 MSEK och har totalt 360 medarbetare, varav 210 i Kinna.
Svensson bygger på ett brett sortiment av textilier med rötter i den skandinaviska formtraditionen och med en gedigen erfarenhet av textilt hantverk. För att ligga i framkant med kvalitet, design och funktion drivs fortlöpande process-, teknik- och materialutveckling. Koncernen omsätter drygt 700 MSEK och har totalt 400 medarbetare, varav 200 i Kinna. Läs mer om oss på ludvigsvensson.com.

 

Om arbetsgivaren

Du kommer att vara anställd på Speed Competence. Detta är en hyrrekrytering med inhyrning i 6 månader via Speed Competence, för att sedan övergå i en anställning på Ludvig Svensson om allt faller väl ut. 
Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. 


Ta chansen att arbeta som Avancerad Maskinoperatör på ett anrikt företag med fokus på innovation, utveckling och framtid – vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansökan

Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev