Terug

Minimaliseer uw risico's!

Minder brandrisico in de kas dankzij de FR en FB schermen.

Met FB en FR  van Svensson worden niet alleen de teeltomstandigheden geoptimaliseerd, maar wordt ook het brandrisico in de kas aanzienlijk beperkt. Personeel, klant en gewas worden zo beschermd tegen de gevolgen van een eventuele kasbrand, zodat de continuïteit van de afzet gewaarborgd wordt.

Wat u ook teelt
Voor iedere teelt en ieder gewas is er een geschikt FR of FB scherm beschikbaar. Voor de teler staat immers voorop dat een scherm zorgt voor een optimale zonwering, energiebesparing, vochthuishouding of verduistering.

FIREBREAK (FB)
Deze schermen zijn ontwikkeld om in geval van een kasbrand de verspreiding van vuur van baan naar baan te beperken. Om dit te bereiken is aan beide zijkanten van iedere baan een strook Firebreak toegepast. Veel verzekeringsmaatschappijen stimuleren het gebruik van veiligere schermen in de kas en dit wordt steeds meer de standaard in de markt.

LUXOUS
De Luxous schermen zijn het ideale vlamvertragende scherm voor kassen met een relatief grote brandrisicofactor. Bijvoorbeeld door een hoge waarde van het gewas of een hoge investering per m². Ook wanneer overheidsinstanties of verzekeringsmaatschappijen een brandvertragend scherm eisen, is een Luxous scherm de aangewezen oplossing.
 

Op de hoogte blijven