Svensson steunt WaterAid

Water is essentieel voor ons bedrijf, onze klanten en onze gemeenschappen, die allemaal afhankelijk zijn van de toegang tot schoon water. Het vormt de basis voor de landbouw en alle levende wezens die het nodig hebben. De realiteit is echter dat één op de tien mensen in de wereld niet kan beschikken over schoon water, terwijl het twee op de vijf ontbreekt aan behoorlijke sanering.

Doordat miljoenen mensen leven zonder schoon water en sanitaire voorzieningen bevinden zij zich in een vicieuze cirkel van armoede en ziekte. Toegang tot water en sanitatie zijn essentieel voor de verbetering van gezondheid, onderwijs en economische groei in de armste landen ter wereld.

wateriad

De verbetering van toegang tot schoon water is een wereldwijde uitdaging die Svensson graag wil ondersteunen. In 2012 zijn we een samenwerking gestart met WaterAid, een internationale non-profitorganisatie met water-, sanering- en hygiëneprogramma’s in 27 landen, om te helpen bij de voorziening van schoon water en sanering.

Drinkwater, betere hygiëne en sanering veranderen levens. Met onze steun aan WaterAid hopen we het leven van mensen die getroffen zijn door de watercrisis te verbeteren.

 

Op de hoogte blijven