Een positieve carbon footprint

Met een wereldwijde oppervlakte van ruim 20.000 hectare aan Svensson-klimaatschermen in broeikassen, leveren deze schermen een besparing aan energieproductie op van naar schatting het equivalent van drie à vier kerncentrales per jaar. Een besparing van een dergelijke omvang draagt in belangrijke mate bij aan de vermindering van de wereldwijde CO2-uitstoot.

Klanten helpen om energie te beparen is één manier om bij te dragen aan het milieu. Het is de ambitie van Ludvig Svensson om betere, duurzame textieloplossingen te ontwikkelen met een positieve invloed op het milieu. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en richten ons altijd op een duurzame toekomst.

Deze film is gemaakt door Miljönytta (Advantage Environment). Dit project belicht een aantal bestaande, nieuwe en toekomstige producten en diensten die de impact op het milieu verminderen. Ook is er aandacht voor Smart Textiles, een Zweeds onderzoekscentrum voor de ontwikkeling en productie van textiel. Samen met TEKO, de Zweedse bond voor de textiel- en kledingindustrie behandelt de milieuproblematiek bij de ontwikkeling van textielproducten. Smart Textiles stelt Svensson als voorbeeld van één van de meest vooruitstrevende spelers in de textielindustrie.

 

Tekologo.png

 

Miljonytta-logo.jpg

smarttextileslogo.png

 

Op de hoogte blijven