Gepubliceerd 20-5-2017

Svensson Installer's Day 2017

Tijdens de Svensson Installer's Day op vrijdag 19 mei jl. gingen de installateurs als een “Jekko” bij Van der Ende Racing in Poeldijk.

Na de drukte van afgelopen jaar was het nu tijd om te ontspannen en een versnelling terug te schakelen. Rond de 150 gasten uit heel Nederland waren aanwezig op de 2e editie van Svensson Installer’s Day .

We begonnen met de Svensson informatiemarkt. Hier stonden de vijf productfamilies Harmony, Luxous, Obscura, Tempa en Solaro centraal. Aansluitend konden de installateurs hun kennis testen in de Kahoot quiz. De winnaar van deze quiz was Willem van Geest van Steetec.

Sommige mannen kwamen gewoon voor de gezelligheid, maar het grote merendeel ging in de hoogste versnelling en lieten hun racekunsten zien op de kartbaan bij Van der Ende Racing. Na de Endurance race van 2,5 uur, nam de trotste winnaar, het team (Lance) Stroll, de beker in ontvangst. De overwinning werd volgens de traditie van de van Formule 1 gevierd met champagne en felicitaties van de pitstopdames.

karten-2017-626x300.jpg

Na het racen was het tijd voor een heerlijke BBQ en kon er worden nagepraat over de raceprestaties. Het was helemaal “goud”!

Op de hoogte blijven