Gepubliceerd 28-2-2014

Windset Farms wint Tomato Inspiration Award 2014

Tijdens het Tomato Inspiration Event is Windset Farms uitgeroepen tot beste tomatenteler op het gebied van marketing en sales. CEO Steve Newell nam de Tomato Inspiration Award 2014 in ontvangst tijdens het event in het Ellington Hotel in Berlijn.

De eerste editie van het Tomato Inspiration Event werd bijgewoond door meer dan 200 vertegenwoordigers uit de tuinbouw, waaronder de top 50 tomatentelers in de wereld. Vijf van hen werden genomineerd als finalist, te weten: Agricola El Rosal uit Mexico, Greenco uit Nederland, Mastronardi/Sunset uit Canada, RedStar uit Nederland en Windset Farms uit Canada.
 
Windset Farms is een sterk groeiend bedrijf met een totale oppervlakte van ongeveer 267 hectare in het grotere gebied van Vancouver in Canada, Mexico en Las Vegas, Nevada, Santa Maria en Californië in de VS. Het bedrijf teelt een brede range tomaten, verschillende soorten paprika’s, komkommers, sla en aardbeien. Windset Farms werd gekozen vanwege hun uitstekende prestaties in marketing en sales.
 
Het Tomato Inspiration Event werd mede mogelijk gemaakt door Svensson, Bayer CropScience, Saint - Gobain Cultilene, GreenQ / DLV Plant, Koppert Biological Systems, Nunhems, Priva en Revaho. Het evenement gaf prominente tomatenbedrijven de gelegenheid elkaar te ontmoeten en te inspireren, om zo de sector op een nog hoger niveau te brengen.
 

Op de hoogte blijven