Gepubliceerd 8-1-2015

Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem 2015

Met 17.733 bezoekers en ruim 500 exposanten in 2014 is Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem de grootste tuinbouwvakbeurs van Nederland. De beurs biedt gedurende drie dagen de tuinbouwsector een platform om persoonlijk contact te leggen en te onderhouden. Inspiratie, contact, innovaties en toekomst zijn de belangrijkste begrippen die het bezoeken van de Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem bijzonder zinvol maken.

Nederland geldt als `s werelds grootste exporteur van groenten, fruit en siergewassen. Hiermee heeft de Nederlandse Tuinbouw wereldwijd een heel sterke positie en is één van de meest innovatieve sectoren van Nederland. Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem brengt ieder jaar de complete sector bij elkaar onder één dak en is hiermee de grootste tuinbouwbeurs van Nederland. Voor buitenlandse tuinbouwbedrijven het ideale moment om kennis te maken en in contact te komen met de Nederlandse tuinbouw.

TRG2  TRG4  TRG3  TRG1

Door constante innovatie in klimaatschermen te koppelen aan trends in de kasteelt helpt Svensson mee aan mooie en vruchtbare resultaten. Tijdens de beurs presenteren wij in onze stand de voordelen van een beter klimaat met een Svensson oplossing. Voor elke vraag een passend klimaatadvies!

Ontdek uw voordeel en ontmoet onze klimaatadviseurs
10, 11 en 12 februari 2015 tijdens Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem! (stand 298)

 

Op de hoogte blijven