Gepubliceerd 27-1-2014

Tomato Inspiration Event in Berlijn

De internationale tuinbouwsector is verrijkt met een exclusief evenement: het Tomato Inspiration Event. De top vijftig tomatentelers van de wereld komen op 6 februari samen in Berlijn om de sales- en marketinguitdagingen in hun vak te bespreken.

Een van de vijftig tomatentelers wordt gekozen tot beste tomatenteler ter wereld en wint hiermee de eerste 'Tomato Inspiration Award'. Het Tomato Inspiration Event is een initiatief van HortiBiz, het engelstalige multimediaplatform voor professionele tuinders over de hele wereld. HortiBiz bundelt krachten met gerenommeerde bedrijven in de tuinbouwsector zoals Bayer CropScience, Cultilene, GreenQ/DLV Plant, Koppert Biological Systems, Nunhems, Priva, Revaho en Svensson. Elk bedrijf zorgde voor de persoonlijke uitnodiging van de genomineerde beste tomatentelers in de wereld om het evenement in Berlijn bij te wonen.
 
De tomaat is wereldwijd het belangrijkste glasgroentegewas. In de toeleveringsketen van tomaat gaan innovatie en ondernemerschap hand in hand samen op een hoog niveau. Het Tomato Inspiration Event brengt de internationale 'topartiesten' uit de tomatenproductie en tomatentoeleveringssector samen met twee doelstellingen. Ten eerste is het een platform waar CEO's van toonaangevende bedrijven elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Verschillende internationale sprekers zullen ook hun opwachting maken tijdens het evenement. Ten tweede om de eerste Tomato Inspiration Award uit te reiken.
 
Alle genomineerde telers zullen worden beoordeeld door een panel van deskundigen op hun prestaties in marketing en sales. Het publiek op het evenement zal ook een belangrijke stem hebben in wie de uiteindelijke winnaar zal worden. Het Tomato Inspiration Event vindt plaats op donderdag 6 februari 2014 en wordt gehouden in het Ellington Hotel in Berlijn, in dezelfde week waarin de vakbeurs Fruit Logistica plaatsvindt.

Op de hoogte blijven