Gepubliceerd 18-6-2015

Svensson klant uitgeroepen tot Green entrepreneur of the Year 2015

Svensson feliciteert haar klant, Knud Jepsen, met het winnen van de eerste editie van Green Entrepreneur of the Year. De uitreiking, die in juni 2015 plaatsvond in Bleiswijk, werd door 190 mensen bijgewoond.

knud-jepsen
Frands Jepsen, eigenaar van het bedrijf Knud Jepsen A/S in Denemarken, is uitgeroepen tot 'Green Entrepreneur of the Year 2015'. Op de eerste editie van het Green Inspiration Event 'Pot and Bedding Plant Industry' dat in juni 2015 in Bleiswijk werd gehouden, kwam Jepsen als winnaar uit de bus. De jury van zes leden heeft gezocht naar de beste pot- en/of perkplantenteler in de wereld. Vijf van de zes juryleden kozen Jepsen als de meest inspirerende ondernemer in de internationale pot- en perkplantenindustrie en prezen zijn duidelijke visie, missie en ambities.

"Professionele marketing met een duidelijke branding strategie onder de Queen paraplu. Aandacht voor de klant is het uitgangspunt en ver doorgevoerd in de bedrijfsprocessen. Jepsen houdt altijd de eindgebruiker in het achterhoofd en daarbij staat een nauwe samenwerking met retailers garant voor een hogere omzet dankzij het Queen-concept", zo luidde een deel van het oordeel van de jury.
 
De eerste editie van het Green Inspiration Event 'Pot en Bedding Plant Industry', dat plaatsvond bij Anthura in Bleiswijk, werd bijgewoond door 190 mensen. Het nieuwe internationale evenement voor de sector pot- en perkplanten werd georganiseerd door HortiBiz - onderdeeldeel van KAS/TuinbouwCommunicatie - in samenwerking met Fleuroselect. Het evenement is gericht op toonaangevende kwekers, leveranciers en betrokkenen bij onderzoek, advies en handel op gebied van pot- en perkplanten, vanuit de hele wereld.
 
Het Green Inspiration Event wordt ondersteund door tal van toonaangevende organisaties en bedrijven uit de sierteeltsector. Svensson is er trots op een van deze zijn.

Op de hoogte blijven