Gepubliceerd 2-9-2016

Svensson Nederland viert 35 jaar bestaan

Het 35-jarig bestaan van Svensson in Nederland werd op 1 september gevierd. In het strandpaviljoen Zomertijd Strand in 's-Gravenzande was een groot gedeelte van de Nederlandse tuinbouw present.

Svensson Nederland startte in 1981 in Zuidland. Sinds 1985 is Hellevoetsluis de standplaats. In 35 jaar tijd is Svensson uitgegroeid tot een betrouwbaar en degelijk merk dat innovatieve klimaatschermen en oplossingen ontwikkeld, die telers helpen betere teeltresultaten te behalen.

NL35_16.jp.jpg

Directeur Maarten Oostenbrink: "Samenwerking met andere toeleveranciers binnen de tuinbouw is voor ons van groot belang".  Svensson Nederland in de loop der jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd van installateurs, kassenbouwers en andere professionele partners. Op 1 september werd het 35-jarig bestaan gevierd. In het strandpaviljoen Zomertijd Strand in 's-Gravenzande was een groot gedeelte van de Nederlandse tuinbouw present. 


NL-35-_9-460x306.jpg

De barbecue werd ontstoken, drankjes geserveerd en muziek gespeeld. Dat alles onder het genot van een heerlijke zomerzon.

NL35_17.jpg

 

 

Op de hoogte blijven