Gepubliceerd 17-4-2015

Svensson participant van de Demokwekerij

Svensson vindt het belangrijk om Innovatie- en Demonstratieprojecten te steunen om zo bij te dragen aan een duurzame tuinbouw. De Demokwekerij is een mooi platform om een brug te slaan tussen de telers en de toeleveranciers. Svensson is dan ook aangesloten als participant van de Demokwekerij.

Samen met (inter)nationale toonaangevende koplopers en onderzoeksinstellingen is Svensson dagelijks bezig met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe of het verbeteren van bestaande schermdoeken. Svensson adviseert telers bij het optimaal gebruik van schermen. Wij willen graag weten wat de ervaringen van telers met schermen zijn. Tegelijkertijd kunnen wij ons verhaal ook aan hen kwijt. De Demokwekerij brengt de partijen samen en zo kunnen we ervaringen met elkaar delen. 
 
Wij streven continu naar een beter klimaat voor ieder gewas en adviseren de teler hoe het scherm optimaal te gebruiken is voor een maximaal rendement. Telers kennen hun teelt als geen ander en weten precies hoe planten reageren op het klimaat.  Met onze ervaringen met klimaatschermen, kunnen wij goede adviezen geven en aangeven of er ook andere oplossingen zijn, waar de telers niet aan denken. Samen met de teler zoeken wij het meest gunstige groeiklimaat in de kas.
Bezoek onze demonstratiestand op de Demokwekerij voor meer informatie.  

Demokwekerij foto.klein

Op de hoogte blijven